drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data
De gaande en komende (2)... Kevin komt

24-08-2021

De gaande en komende(2)... Kevin komt

Op 16 augustus is Kevin Franken inmiddels begonnen als Technisch Projectmanager. "Graag stel ik mij voor. Ik ben Kevin Franken, 38 jaar en woonachtig in Boskoop. Ik heb ervaring in de grafische, industriële en Sign-branche. Zo hield ik mij onder andere bezig met het creëren van digitale workflows voor grafische/industriële bedrijven".

Kevin Franken is de opvolger van Vincent Sendra de Jongste, die per 1 september aan de slag gaat bij Koninklijke Uitgeverij Brill in Leiden. Vincent heeft stevig bijgedragen aan de ontwikkelingen bij Drukkerij Holland, met name op het gebied van de communicatie-ontwikkeling. We zien terug op een fijne en betrokken samenwerking!

Met Kevin hebben we een professionele opvolger gevonden!

Zijn brede kennis en vaardigheden wil hij graag inzetten om met de klanten mooie en onderscheidende producties te realiseren.
Kevin heeft ervaring op het gebied van vormgeving en dtp, 3d-printproducties i.c.m. design- en productontwikkeling. Hij bouwt apps en websites. Daarnaast weet hij productieprocessen te optimaliseren en bekwaamt hij zich op het gebied van UX/UI-design en Prototyping.

Kortom, met het oog op de toekomst en de doorgaande innovatie binnen Drukkerij Holland en waardewenders, verwachten we dat hij zijn kennis en professie volop kan inzetten.

Kevin, welkom in het team!

  • personeel

Terug naar nieuwsoverzicht