drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data
Nieuwe uitdaging voor Vincent

23-08-2021

Nieuwe uitdaging voor Vincent

In juli werd bekend dat onze collega Vincent Sendra de Jongste ons per 1 september verlaat en een nieuwe uitdaging heeft aanvaard bij Uitgeverij Koninklijke Brill in Leiden. Hij gaat daar aan de slag als Data Manager en concentreert zich op het beheren en begeleiden van alle datastromen in de organisatie.

Vincent: “ik kijk met veel plezier terug op de tijd die ik met het team van Drukkerij Holland en later ook waardewenders heb mogen optrekken. Er is veel gebeurd in die 5 jaar: de overname van de drukkerij door Herrejan Veenema, nieuwe machines, nieuwe software en natuurlijk de ontwikkelingen op het gebied van hergebruik van natuurlijke reststromen die geleid hebben tot de oprichting van waardewenders bv.”

Vincent heeft stevig bijgedragen aan de zichtbaarheid van Drukkerij Holland bv, zowel offline alsook zeker online. Daarnaast was hij als ICT-er de procesverbinder tussen klant en productie. We zien terug op een fijne en betrokken samenwerking!

"Vincent, bedankt voor je bijdrage(n), positieve instelling en persoonlijke betrokkenheid! Bij Brill zul je in je nieuwe functie prima passen en de uitdagingen aangaan in optimalisatie van datastromen" Succes!

  • personeel

Terug naar nieuwsoverzicht