drukkerij-holland-logo
privacy | aanleveren bestanden | aanleveren data

Nieuws

Brochure Duurzaamheidsstrategie Jacobs Douwe Egberts Professional

15 juli 2020

Voor Jacobs Douwe Egberts Professional (JDE) heeft Drukkerij Holland een brochure gedrukt op het circulaire Veezel© papier. JDE laat in de brochure zien hoe zij verantwoordelijkheid neemt voor de hele keten (van boon tot beker) en neemt de lezer mee in haar duurzaamheidsstrategie.

Lees meer

Vacature BBL

18 juni 2020

Wil je betrokken worden bij drukwerkproducties? Dan hebben wij voor jou een opleidingsplaats in ons team. Een BBL-opleiding die gericht is op het beheersen van technische en administratieve vaardigheden binnen het grafisch productieproces. Het biedt je de mogelijkheid om verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf tot Junior Grafisch Operator of Grafisch ordervoorbereider.

Lees meer

Webwinkel voor producten van duurzaam papier

11 juni 2020

Drukkerij Holland lanceert webwinkel “DrukDuurzaam.nl” voor producten van duurzaam papier. Met de webwinkel “DrukDuurzaam.nl” wil Drukkerij Holland duurzame papiersoorten voor een breed publiek beschikbaar maken.

Lees meer

Cruydt-Hoeck kiest voor Veezel©

18 februari 2020

Drukkerij Holland produceert met Veezel© recycled papier met bermgrasvezel. Een Hollands fabricaat met Hollandse grondstof. Zo wordt de gemaaide grasvezel weer nieuwe grondstof.

Lees meer

Circulaire Business Design Track

6 februari 2020

Herrejan en Vincent van Drukkerij Holland hebben meegedaan met de CIRCO track "Natuurvezels in circulaire producten".

Lees meer

Lancering Veezel©

13 september 2019

Op donderdag 12 september hebben wij, Drukkerij Holland en Decaprint, na anderhalf jaar voorbereiding het duurzame initiatief: VEEZEL geintroduceerd. Papierproducten gemaakt van bermgras.

Lees meer

Drukkerij Holland: Erkend leerbedrijf

15 juni 2018

"Gefeliciteerd! Uw bedrijf is per 08-06-2018 erkend als leerbedrijf. Dat waarderen wij enorm, want daarmee onderstreept u het belang van opleiden in de praktijk".

Lees meer