drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data

Nieuws

De GOED. krant van Zoeterwoude in druk op voorBIJ©-papier.

De GOED. krant van Zoeterwoude in druk op voorBIJ©-papier.

27-01-2022

Lees meer

01-01-2022

Na 42 jaar heeft Piet Veenema afscheid genomen van drukkerij Holland bv. Nadat hij de drukkerij in 1980 had overgenomen, toen nog gevestigd in het centrum van Alphen aan den Rijn, verhuisde hij het bedrijf naar de Pr. Margrietlaan vanwege groei en ruimtegebrek. Nadat in 2001 zich de gelegenheid voordeed om nog een stap te zetten, werd een nieuwe productielocatie gevonden op de Magazijnweg. Piet is begonnen in het "loden" tijdperk en begon met handzetten op de ambachtelijke manier. Na verloop van tijd werd het fotozetten i.c.m. micro- en macromontage. Uitdraaien op papier of film. Retoucheren met rode aarde. Opnemen met de camera, belichten op film, sluitend monteren in vier of zelfs zeskleuren en belichten op de plaat zonder stofjes. Kortom, zeer precies vakwerk. En deze precisie heeft hij zijn werkzame leven meegedragen. De naam "Pietje Precies" is een erenaam en zeer toepasselijk. Ook was Piet iemand van innovatie. Als er nieuwe ontwikkelingen kwamen, investeerde hij waar mogelijk. En zo kwam de Apple Macintosch in "huis". Digitale vormgeving en opmaak boden nieuwe mogelijkheden, verlichtten de werkzaamheden en zorgden voor een toename van het werk. Bij investeren ging Piet voor de lange termijn. Degelijkheid, kwaliteit en een goede zakelijke relatie met de leveranciers zorgden voor een voorspelbaar en betrouwbaar productieproces. Nadat in april 2018 het stokje aan Herrejan werd overgedragen, bleef Piet nog actief voor de administratie en was altijd bereid tot meedenken en zakelijk advies. Piet, een ondernemer van lood tot online met hart voor de zaak! Hartelijk bedankt!

Lees meer
Omslag Eindejaarsspecial Medisch Contact op voorBIJ©-papier

Omslag Eindejaarsspecial Medisch Contact op voorBIJ©-papier

31-12-2021

Lees meer

29-11-2021

Goede apparatuur en een team met vakmensen levert prachtige resultaten! Zo communiceren we prettig met onze relaties, zodat we met elkaar mooie producties realiseren. Op de foto: sets tabbladen op gerecycled bermgramskarton en gestansd op de Heidelberg Cylinder Automaat. Hangtags, deurhangers, doosjes, en allerlei expressieve en originele vormen zijn mogelijk!

Lees meer
Drukwerk op bermgraspapier

Drukwerk op bermgraspapier

05-10-2021

Met papier kun je laten zien wie je bent en waar je voor wilt staan. Papier met een verhaal en een duidelijke boodschap. Papier dat bij je past. Zichtbaar onderscheidend!

Lees meer
Welkom Geert!

Welkom Geert!

03-09-2021

We hebben er een gemotiveerde en professionele ordermanager bij. Geert Haak is per 1 september ons team komen versterken en daarmee is de openstaande vacature ingevuld. Met Geert hebben we veel ervaring erbij gekregen. Zijn motivatie en persoonlijke ambitie zullen stevig bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Drukkerij Holland.

Lees meer
Nieuwe uitdaging voor Vincent

Nieuwe uitdaging voor Vincent

23-08-2021

In juli werd bekend dat onze collega Vincent Sendra de Jongste ons per 1 september verlaat en een nieuwe uitdaging heeft aanvaard bij Uitgeverij Koninklijke Brill in Leiden. Hij gaat daar aan de slag als Data Manager en concentreert zich op het beheren en begeleiden van alle datastromen in de organisatie.

Lees meer
Vacature

Vacature

28-06-2021

Bij Drukkerij Holland bv willen we graag het team versterken met een gemotiveerde ordermanager.

Lees meer
Duurzame brochure JDE

Duurzame brochure JDE

15-07-2020

Voor Jacobs Douwe Egberts Professional (JDE) heeft Drukkerij Holland een brochure gedrukt op het circulaire Veezel© papier. JDE laat in de brochure zien hoe zij verantwoordelijkheid neemt voor de hele keten (van boon tot beker) en neemt de lezer mee in haar duurzaamheidsstrategie. Veezel© papier is de perfecte match om deze boodschap te communiceren.

Lees meer
Vacature BBL

Vacature BBL

18-06-2020

Wil je betrokken worden bij drukwerkproducties? Dan hebben wij voor jou een opleidingsplaats in ons team. Een BBL-opleiding die gericht is op het beheersen van technische en administratieve vaardigheden binnen het grafisch productieproces. Het biedt je de mogelijkheid om verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf tot Junior Grafisch Operator of Grafisch ordervoorbereider.

Lees meer
Duurzame webwinkel

Duurzame webwinkel

11-06-2020

Drukkerij Holland lanceert webwinkel “DrukDuurzaam.nl” voor producten van duurzaam papier.

Lees meer
Cruydt-Hoeck

Cruydt-Hoeck

18-02-2020

Drukkerij Holland produceert met Veezel© recycled papier met bermgrasvezel. Een Hollands fabricaat met Hollandse grondstof. Zo wordt de gemaaide grasvezel weer nieuwe grondstof.

Lees meer
CIRCO track

CIRCO track

06-02-2020

Herrejan en Vincent van Drukkerij Holland hebben meegedaan met de CIRCO track "Natuurvezels in circulaire producten".

Lees meer
Lancering Veezel©

Lancering Veezel©

13-09-2019

Op donderdag 12 september hebben wij, Drukkerij Holland en Decaprint, na anderhalf jaar voorbereiding het duurzame initiatief “Veezel©” geintroduceerd. Papierproducten gemaakt van bermgras.

Lees meer
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

15-06-2018

“Gefeliciteerd! Uw bedrijf is per 08-06-2018 erkend als leerbedrijf. Dat waarderen wij enorm, want daarmee onderstreept u het belang van opleiden in de praktijk.”

Lees meer