drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data

Samen met Holland

Samenwerken is onze tweede natuur. Met klanten aan mooi drukwerk, en met partners aan innovatieve product- en ketenoplossingen. Samen kom je immers verder.

Samenwerken
Samenwerken

Meedenken

Je kunt papier op eindeloos veel manieren gebruiken

Daarom vragen we onszelf bij elke opdracht af: heeft de klant echt nodig wat hij of zij nu bestelt, of kunnen we hem op een andere manier misschien beter helpen? Zo ja, dan denken we met je mee tot we de beste oplossing voor je vraag hebben gevonden.

Meedenken
Quote

Voor Alcedo Media drukken we zes keer per jaar twee vakbladen – dus twaalf tijdschriften in totaal.

“Wij brengen ons drukwerk al een jaar of vijf naar volle tevredenheid onder bij Drukkerij Holland. Die samenwerking is prettig door het persoonlijke contact en de betrokkenheid, en ik vind het ook fijn dat we met Herrejan, onze contactpersoon, kunnen sparren over andere dingen dan het drukwerk. We hebben het dan bijvoorbeeld over zijn innovatieprojecten, en hij ondersteunt ons andersom ook als wij een nieuw pad inslaan. Hij heeft een goede kijk op hoe een mkb’er denkt, en dat is voor ons echt een toegevoegde waarde.”

Bob Boerdam, uitgever

Korte lijntjes

Goed samenwerken kan alleen met korte lijntjes. Intern én extern.

Daarom heb je altijd één aanspreekpunt binnen onze drukkerij – iemand aan wie je al je vragen kunt stellen en die precies weet hoe het er met je drukwerk voor staat. Dat is het grote voordeel van een hecht team: we weten precies wie waarmee kan helpen.

Meer over ons team

Onze klanten

Merk je dat je zit te knikken terwijl je deze pagina leest?

Dan zou het zomaar kunnen dat we een match zijn. We werken namelijk het liefst voor klanten die weten wat ze willen, maar die ook openstaan voor hoe het anders kan – en die dus willen samenwerken. Hieronder vind je een paar bedrijven die je voorgingen.

Cruydt-Hoeck Wildebloemenzaden
Uitgeverij Lemniscaat

Contact

Denk je dat we een match zijn?

Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail via het contactformulier hiernaast en vertel ons over je drukwerkvraag. We nemen snel contact met je op om je drukwerk te bespreken.

Vraag het Drukkerij Holland

*
*
*