drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data

Geproduceerd in Holland

Drukwerk zonder zorgen; dat is ons uitgangspunt. We regelen je drukwerk op zo’n manier dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Vertrouwde handen

Prepress

Een goed begin is het halve werk.

Daarom checken we op de prepress-afdeling altijd of de drukbestanden compleet zijn, en zorgen we ervoor dat alles op de goede plek staat. In overleg kunnen we je in dit stadium ook helpen met de vormgeving van je bestanden. Dan nemen we je écht al het werk uit handen.

Eigen productie

Drukwerk: Offset of digitaal?

Offsetdrukwerk

Voor offsetdrukwerk maken we drukplaten van de drukbestanden. Voor elke drukkleur een aparte plaat. Deze betrouwbare druktechniek is daardoor vooral voordelig bij grote oplages.

Kies voor offsetdrukwerk:

  • bij grote oplages, zoals flyers, folders en posters;
  • bij drukwerk met een optimale papierbeleving (vooral op ongestreken papier).

Digitaal drukwerk

Voor digitaal drukwerk heb je geen drukplaten nodig. De bestanden gaan rechtstreeks vanaf de computer naar de pers. Dat maakt het een slimme oplossing voor klussen met spoed en kleine oplages.

Kies voor digitaal drukwerk:

  • kleine oplages;
  • korte levertijden
  • gepersonaliseerd drukwerk, zoals enveloppen.
Eigen productie

Personalisatie

Een gepersonaliseerde mailing maakt meer impact dan een algemene

Daarom zetten we ook adressen op de enveloppen als je een mailing uitstuurt – en we kunnen nog veel meer personaliseren. Het enige wat we daarvoor van jou nodig hebben, is een database met gegevens. Die verwerken we met slimme software (uiteraard AVG-proof), zodat we ons volledig op de kwaliteit kunnen richten. Van je drukwerk, én van de dataverwerking.

Aanspreekpunt

Wil je weten hoe het ervoor staat met je drukwerk?

Snappen we helemaal. Daarom besteden we weinig uit en houden we de lijntjes lekker kort. We geven je bovendien vanaf ons eerste contact een aanspreekpunt. Zo kunnen we je op elk moment vertellen wat de status van je drukwerk is en staan we dicht bij jou als klant.

Meer over onze werkwijze
Eigen productie

Afwerking

Wat uiteindelijk van onze persen rolt, is nog niet gebruiksklaar

Posters worden bijvoorbeeld nog bijgesneden, folders gevouwen en boeken gebonden. Vrijwel al die afwerkingstechnieken voeren we uit in eigen huis, onder hetzelfde dak. Twijfel je welke afwerking het beste bij jouw drukwerk past? We denken met je mee over het eindresultaat en zoeken samen naar de beste vorm.

Magazijn

Logistiek

Tot slot: de laatste logistieke loodjes

En die zijn misschien wel net zo belangrijk als het drukwerk zelf. Maar geen zorgen: wij regelen dat al je spullen op de juiste plek belanden. Ook als het gaat om gepersonaliseerde producten, een bijzondere verpakking en meerdere afleveradressen in binnen- en buitenland.

Quote

Voor Kinderopvangketen 2Samen drukken we regelmatig flyers, brochures en magazines – en recent een jubileumprentenboek

“Bij Drukkerij Holland krijg je het gevoel dat je sámen iets moois maakt. Het team denkt er altijd met je mee. Over de vorm, de papiersoort – ze geven zelfs suggesties om het papier effectiever te gebruiken. Die betrokkenheid is bijzonder en onderscheidend. Voor ons 75-jarig jubileum hebben we 6500 prentenboeken laten drukken voor onze klanten en medewerkers. Die boeken zijn netjes in enveloppen op naam afgeleverd bij onze bijna 70 locaties. Dat logistieke proces ging vlekkeloos. Laat dat maar aan Drukkerij Holland over.”

Freek van Bemmelen, communicatiespecialist

Contact

Wil je ook compleet ontzorgd worden?

Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail via het contactformulier hiernaast en vertel ons over je drukwerkvraag. We nemen snel contact met je op om je drukwerk te bespreken.

Vraag het Drukkerij Holland

*
*
*