drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data

Hollandse ervaring

Vakmanschap is voor ons een mix van expertise, innovatie en passie voor papier. Met papier kun je namelijk allerlei kanten op, en wij zien het als onze taak om elke dag over de mogelijkheden na te denken.

Duurzaam
Duurzaam

De drukkerij

We bestaan al sinds 1925. Bijna een eeuw dus

Aan het begin van de vorige eeuw zag onze drukkerij er weliswaar iets anders uit dan nu, maar door onze bíjna-eeuwenlange ervaring weten we inmiddels wel het nodige van de grafische sector. We kiezen al veertig jaar heel bewust voor de nieuwste technologieën – en we zijn van plan dat nog heel lang te blijven doen.

Eigen productie

Innovatie

Als we zien dat iets beter kan, dan gaan we ermee aan de slag

Dat komt door onze persoonlijke drive: we vinden ons vak zo mooi dat we altijd beter willen. We denken in belangen en oplossingen, en als het even kan, innoveren we sámen. Want alleen als je naar elkaar luistert, kun je tot nieuwe inzichten komen.

Meer over onze kijk op samenwerken

Kleinschalig

Bij ons merk je wat de meerwaarde is van een compact bedrijf.

We weten wat er speelt, kennen het bedrijf allemaal als onze broekzak en kunnen snel schakelen bij spoed. Dat maakt niet alleen dat we altijd op tijd leveren, maar ook dat je je als klant gezien en begrepen voelt. ‘Klein maar fijn’ is niet voor niets een cliché.

Kleinschalig
Lemniscaat Lemniscaat
Quote

Voor uitgeverij Lemniscaat drukken we al jaren boekenleggers, ansichtkaarten, brochures en andere promotiematerialen.

“De persoonlijke aanpak is een van de belangrijkste redenen dat we ons POS-materiaal bij Drukkerij Holland onderbrengen. Want een goede relatie met je drukker, dat is goud waard. Als we een opdracht sturen, vraagt onze contactpersoon altijd: heb je daar ook aan gedacht? En waarom doe je dat niet zo? Het team geeft bovendien waardevol advies over de logistieke afhandeling – en ze drukken ook nog eens fantastisch.”

Jean Christophe Boele van Hensbroek, uitgever

Team Holland

Herrejan

Herrejan

directeur, verkoop, innovatie

Geert

Geert

relatie/ordermanagement

Mattheo

Mattheo

logistiek, inkoop

Linde

Linde

vormgeving, communicatie

Bart

Bart

offsetdruk, ARBO, BHV

Martijn

Martijn

afwerking

Jorn

Jorn

afwerking

Contact

Wil je ook een goede relatie met je drukker?

Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail via het contactformulier hiernaast en vertel ons over je drukwerkvraag. We nemen snel contact met je op om je drukwerk te bespreken.

Vraag het Drukkerij Holland

*
*
*