drukkerij-holland-logo
Privacy policy | Aanleveren bestanden | Aanleveren data
Welkom Geert!

03-09-2021

Welkom Geert!

We hebben er een gemotiveerde en professionele ordermanager bij. Geert Haak is per 1 september ons team komen versterken en daarmee is de openstaande vacature ingevuld. Met Geert hebben we veel ervaring erbij gekregen. Zijn motivatie en persoonlijke ambitie zullen stevig bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Drukkerij Holland.

"Ik ben Geert Haak, 54 jaar en ik woon in Krimpen aan den IJssel. Al jarenlang ben ik werkzaam (geweest) in de grafische industrie bij grote(re) drukkerijen en daarmee heb ik veel kennis opgebouwd. Bij drukkerij Holland werd mij de mogelijkheid geboden om het team te versterken en mijn ervaring in te brengen. Een interessante job, niet in het minst omdat dit bedrijf vooruit kijkt en innovatief in de markt aanwezig is. Daarom zal ik naast drukkerij Holland ook voor waardewenders en de aangesloten partners mijn kennis in kunnen zetten in het begeleiden van projecten."

We zijn erg content met de invulling van de vacature. De klant wordt en blijft betrokken bij het proces en de grafische (specialistische) kennis die Geert heeft, komt hierbij goed van pas. Zo kunnen we ons klantgericht blijven opstellen en zal ook meer ruimte komen voor de ontwikkeling van waardewenders en de circulaire innovatie.

  • #personeel

Terug naar nieuwsoverzicht